Uppdatering status 19/2

Paradiset för alla kåta

Uppdatering status 19/2

februari 19, 2018 Uncategorized 0
  1. Mailfunktionen fungerar dvs det funkar fint att regga nya konton 🙂
  2. Vi har testat skapa nytt konto och det funkar fint att regga med hotmail / live konton, dock funkar inte gmail pga de sparrar mail fran sexchatta. SKAPA ej konton med specialtecken ^*() etc, Utan skapa konton med enbart text t ex ‘SugenTjej’
  3. Chatten ar numera integrerad, sa skapar du ett nytt konto har kommer samma konto att fungera pa chatten. For enklast satt att logga in, logga in pa startsidan och tryck sedan pa ‘Start Chat’ nedan.
  4. Det kommer att komma en helt ny design pa startsidan, som kommer bli riktigt snygg vi kor just nu betatest pa den nya sidan 🙂

// Lusekofta 03.01 AM (Jag har inte glomt bort er 🙂

Kommentera